Шефката на голите чистачки ще почисти сама пет къщи... разсъблечена

Собственичката на компанията, която предоставя голо почистване на дома, беше принудена да се съблече и да почисти пет къщи. Това съобщи "Дейли мирър".

Ники Белтън, на 33 години от Плимът, Девън, Англия, ръководи The Naked Cleaning Company. Чистачките от нейната компания почистват домовете си по бельо, топлес или напълно голи. Белтън отбелязва, че услугата струва от 75 до 95 паунда на час.

Белтън казва, че много потребители в интернет я обвиняват, че никога правила това, която трябва да вършат нейните подчинени. "Искам да им докажа, че грешат. Затова реших да почистя пет къщи", казва тя.

Британката подчертава, че служителите й не предоставят интимни услуги.

"Пет години управлявах фирма за обикновено почистване. Новият бизнес е много по-печеливш", обяснява тя пред изданието.

Тя каза още, че служителите на The Naked Cleaning Company трябва да имат опит като чистач и да са над 25 години. В същото време служителите могат да имат всякакво телосложение и външен вид. Според правилата персоналът пристига на адреса напълно облечен и се показва повече или по-малко гол само когато започне да чисти. Белтън обяснява, че съгласно договора на чистача и клиента е строго забранено да се докосват един до друг.

"Нашата компания предлага да се възхищавате на мъжкото или женското тяло, докато почистват. Искам да отбележа, че нашите чистачи не са секс обекти. Те идват при клиента, за да почистят къщата", заключи Белтън.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини