Манекенки и фолкпевици полудяха по “Сексът и града” в рими

Книгата "Ангелизация" на Мариела Нейкова, считана за българската версия на "Сексът и града" в рими, бързо се превърна в настолно четиво на голяма част от родните красавици, топ моделки, миски и даже фолкпевици. Хубавиците горещо си препоръчвали една на друга актуалната книга, в следствие на което, Мариела получавала нон стоп обаждания от известни мераклии от родния хай-лайф, които настоявали да си купят "Ангелизация" с личен автограф от авторката. Стигнало се дотам, че дори добре облечени бизнесмени, които иначе изобщо не се славели като романтични души, започнали да търсят уникалното четиво, за да изненадат приятно с него своите любими.

Причината за масовата истерия била, че най - сексапилните жени у нас, припознавали себе си в много от стихотворенията в "Ангелизация", вдъхновени от реални случки в хитови за родния елит столични заведения и актуални места за горещи срещи в морската столица на хай-лайфа ни - Слънчев бряг.

В стихотворението "Свалка" например, авторката реди шеговити рими , изцяло провокирана от диалог по време на реална свалка между знойна хубавица и бизнесмен в хитов клуб на брега на морето.

Интимната изповед пък на известна в модния елит красавица, вдъхновява авторката за стихотворението "Зарязана", в което римите отново са напълно неподправени и почерпени изцяло от живота:

"Представяш ли си скъпа, той ме заряза…
Влюбил се бил в някаква си пикла…Акълът му вземала…"


В хит сред мъжката част на елита се превърнало стихотворението "Мис Прелестна", в което авторката описва с огромна доза ирония и сарказъм новия стандарт за женска красота - грозно уплътнени с ботокс устни, евтини екстеншъни, цветни лещи и вени, в които не тече кръв, а скъпо шампанско.

Мариела Нейкова предизвика интереса на читателите и с това, че успя да превърне някои от най-горещите и желани жени в България в непорочни същества. За фотосесията, включена в книгата ѝ "Ангелизация", авторката трансформира едни от най-сексапилните българки- плеймейтките - Никол и Гери Аролска, както и топ модела Невена Воденичарска, в невини ангели.

Хитовата книга "Ангелизация" предстои да бъде представена на кратко мини турне, в няколко от по-големите градове на страната. То ще стартира на 12 юни, от родния град на авторката- Габрово и ще премине през градове като Свищов, Бургас, Варна, Добрич, Русе и Пловдив.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини