Джилиан Андерсън подновява секс обучението

Без много замисляне може да кажем, че Sex Education беше един от най-свежите, забавни и приятно разтоварващи сериали на 2019 г.

Историята във втория сезон продължава от там, където я оставихме в края на сезон 1 - Отис (Ейза Бътърфийлд) се наслаждава на отприщената си сексуалност и задълбочава връзката си с Ола (Патриша Алисън). Същото прави и майка му (Джилиан Андерсън) с бащата на Ола (Микаел Персбранд), което си е заявка за проблеми.

След напрегнатите отношения на Отис и Мейв (Ема Маки), двамата са "замразили" секс терапиите в училище. Ще се наложи да ги възобновят след епидемия от хламидия сред гимназистите. А няколко нови ученици ще променят баланса на енергиите в гимназия "Мордейл".

Още не е изминал и месец от пускането на втория сезон на Sex Education и Netflix вече ни зарадваха с новината, че ще има и трети сезон.

Според Netflix, първият сезон на Sex Education е бил гледан от 40 милиона домакинства за първите четири седмици от пускането си, с което се нарежда сред най-гледаните сериали на стрийминг платформата, пише Variety.

Разбира се, към момента не знаем какво да очакваме от третия сезон, но от видеото, с което беше обявен, се загатва, че около Ерик и Адам ще продължи да бъде интересно. Нашите очаквания са третият сезон да види бял свят през януари 2021 г. 

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини