Изненадите, които "Убивайки Ийв" ни готви

От почти година очакваме трети сезон на "Убивайки Ийв" - един от сериалите, които оплитат драма, комедия и трилър толкова успешно, че поглъщаме епизод след епизод, без почти да мигнем.

Е, ще трябва да почакаме още малко, но вече поне знаем кога ще бъде премиерата на първи епизод. От социалните мрежи на сериала и BBC става ясно, че трети сезон ще се завърне на 26 април.

Тази дата е близо две седмици по-късно от излизането на втори сезон, но нали сме фенове, ще простим. Освен информацията около премиерата, бяха пуснати няколко снимки и още малко подробности.

Трети сезон ще ни въведе шест месеца след края на събитията във втори, когато Виланел (Джоди Комър) простреля Ийв Поластри (Сандра О). И двете са живи и здрави, но Ийв е объркана и се опитва да намери както себе си, така и мястото си в този свят.

Работата ѝ в МИ-6 е вече в историята и тя е в търсене на нещо ново. Една от снимките ни я показва как реже месо в кухня на ресторант (доста интересно и странно).

Виланел пък е започнала нов живот в Барселона, където се опитва да промени свободната си душа и да я контролира. Не е случаен и фактът, че е облечена като клоун...

Пред Entertainment Weekly един от изпълнителните продуценти на сериала - Сали Джентъл, каза, че това ще бъде най-личният и емоционален сезон. Нямаме търпение.

Вижте тази публикация в Instagram.

Gifts. #KillingEve

Публикация, споделена от Killing Eve (@killingeve) на

Вижте тази публикация в Instagram.

You deserve this. xx #KillingEve

Публикация, споделена от Killing Eve (@killingeve) на

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини