Sony Xperia 1.1 ще снима 8K HDR видео

Докато първоначално Sony беше на път да обяви няколко смартфона Xperia на Mobile World Congress (това събитие беше отменено), ние не знаем почти нищо за тях. Очакваме нов водещ модел, наречен Xperia 5 Plus, ново устройство от среден клас, което може да бъде Xperia 9, с чипсет Snapdragon 765 и, вероятно, Xperia 1.1.

В интернет се появиха няколко "теча", свързани със ситуацията, но преди да продължим, имайте предвид, че всичко това може да не се окаже реалност.

Според известния с вътрешната си информация Zachbucks, Sony Xperia 1.1 може да има същата настройка на камерата като Galaxy S20+, което означава 12MP f / 1.8 основна камера, 64MP f / 2.0 хибридна zoom камера, 12MP f / 2.2 свръхширока и ToF 3D сензор за дълбочина. "Течът" продължава с твърдението, че 2 или дори 3 от 4-те сензора могат да бъдат направени от Samsung, а не от Sony.

И накрая, Xperia 1.1 явно ще може да заснеме 8K HDR видео - имайте предвид, че това не е „обикновеното“ 8K видео, което телефоните Galaxy S20 могат да заснемат, а HDR 8K видео. Трябва да допълним, че  заснемането на HDR видео не е чак толкова често при телефоните, дори в 4K резолюция (Xperia 1 може да го направи).

Освен това видяхме и рендер на онова, за което се твърди, че е моделът от средния клас Xperia 9.

Визуализацията изглежда малко груба и лесно може да се окаже, че е фалшива. Тя показва телефон с тройна задна камера и предна част с мъничка "брадичка" без странични рамки.

Не знаем много за този модел, освен че Xperia 9 може да има гореспоменатия чипсет Snapdragon 765. Самото име е доста съмнително, въпреки че има разлика между Xperia 10 и 10 Plus и Xperia 8.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини