Microsoft призна за сериозен проблем в Windows 10. И обясни как да го отстраним

Известен факт е, че Windows 10 актуализацията (KB4532693) причинява сериозни проблеми и потенциално може да изтрие данните на хората. Microsoft вече призна, че това е голям проблем.

Медията Windows Latest се е свързала със служители на Microsoft от екипа за поддръжка, като разкриват, че "Microsoft е наясно с този известен проблем и нашите инженери работят усърдно, за да намерят решение за него".

Много потребители се оплакаха, че след инсталирането на актуализацията, техният десктоп и менюто "Старт" са настроени по подразбиране – така че всички тапети, икони и преки пътища, които са създадали, са изчезнали.

Фактът, че Microsoft най-накрая призна този проблем е обещаваща стъпка и компанията активно търси начин да се се справи с тази бъркотия.

Плюс, по всичко изглежда че екипът на компанията е намерил начин да възстанови файловете. Windows 10 по някаква причина прави временен потребителски акаунт, където тези файлове се съхраняват. Можете да се справите с бъга чрез създаването на нов локален профил, след което прехвърляте данните от временния профил към новия и така трябва да си ги върнете.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини