Джим Кери се обясни в любов на Ема Стоун ... в интернет

Ема Стоун. Сн.: Wikipedia.org (CC)

Джим Кери се обясни в любов на Ема Стоун във видеоблога си. Комикът даже прави  предложение , което обаче е в условно наклонвение ... ако не беше разликата във възрастта би се оженил за Ема.

Пред широката незнайна аудитория на TRUlife, видеоблога на Джим Кери, той разкрива нежните си чувства към 22 годишната актриса. Ти си не само красива, но и умна и с добро сърце, ако бях много по млад... и т.н. но както сам казва влюбеният, това е невъзможно. Така че, обяснението завършва джентълменски с пожелания за успех в попрището, което е избрала и любов.

Джим Кери е 27 години по-възрастен от Ема Стоун. За личния му живот нищичко не се знае от раздялата му с Джени Маккарти (актриса и модел на Playboy) миналата година. Що се отнася до работата на – последният филм с Джим Кери "Пингвините на  мистър Попър" излезе през 16 юни 2011 год.

Ема Стоун от 2007 насам е играла в доста филми и тв сериали:  Superbad, The Rocker, The House Bunny ,Ghosts of Girlfriends Past , Paper Man, Zombieland, Scream, Marmaduke (глас). През 2011 - Friends with Benefits, Crazy, Stupid, Love, и главната роля в  The Help. През 2012 - Movie 43, The Amazing Spider-Man, и през 2013 - The Croods. Не и липсват творчески успехи на Ема, а за любовта, е не се знае. Във всеки случай, Джим Кери е готов двамата да си народят куп закръглени хлапета с лунички.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини