Брад Пит разведе наше семейство

Отказът на пазарджиклия да спре цигарите се оказа фатален за брака му. 36-годишният Петър Г. бил шокиран, когато съпругата му поставила ултиматум: или аз, или тютюнът. От дума на дума станало ясно, че нежната половинка Мариана добила смелост да се разведе след новината, че нейният кумир и сексидол Брад Пит спира цигарите, предаде АСН.

Пазарджишкото семейство често спретвало кавги на тема тютюнопушене и въздържание. Съпругата дори веднъж заплашила с развод през пролетта, когато Петър искал да основе в Пазарджик сдружение на пушачите, което да отстоява орязаните им права. Тогава обаче се разминало, тъй като пазарджиклията изпълнил желанието на възлюбената си да сътворят в леглото някои от филмовите сцени с участието на Брад Пит.

След като холивудската звезда обяви, че се срамува от децата си и спира цигарите, нашенката решила, че повече не се търпи. Скандалът приключил със защита на мъжкото достойнство, тъй като Петър контрирал със сравнения с Анджелина Джоли и нейните деца, които в пазарджишкото семейство липсват. Това преляло чашата и се стигнало до търсене на бракоразводни адвокати.

"Първоначално мислех да се обърна към Европейския съд срещу Брад Пит за нарушени права и семеен живот, но после размислих", разказа Петър. Той бил и много романтичен. "Мога да отида за 7 години в Тибет, а като се върна, да се оженим отново", опитва да се успокои пазарджиклията.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини