Дариха анонимно 2 Аудита на полицията в Пловдив

Малко преди Коледа Областната дирекция на полицията в Пловдив получи неочакван /или пък очакван?/ подарък на гуми - две Аудита. Решението за дарението бе взето от Общинския съвет в Асеновград, тъй като дарителите са  местни бизнесмени. Техните имена обаче така и не станаха известни. Напъните на журналистите да разберат кои са благодателите за родните органи на реда останаха безрезултатни. Някои от съветниците само се подсмихваха на любопитството на пищещите, други вдигаха рамене в стил "Нямам ни най-малка представа", а трети директно отговаряха, че въпросната информация не била чак толкова важна. В крайна сметка на репортерите беше обяснено, че договорите са у юриста на общината, а той пък бил на дело в Пловдив.

С двата автомобила - модели А6 и 100, с години на производство 1995 г. и 1992 г., ще бъдат засилени наблюдението и охраната в община Асеновград и в района към Кръстова гора.

Интересно стана след гласуването на проекторешението, когато съветници от ГЕРБ "включиха", че не знаят нищо за дарителите на возилата. Единственото което сколасаха да направят към този закъснял за реакция вече момент, бе да решат да внесат питане за следващата сесия.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини