Надежда Нейнски бременна, предстоящото раждане се пази в тайна

Според новия закон до 51-годишна възраст жените могат да се подлагат на ин витро оплождане Надежда Нейнски е бременна в 5-ия месец! Хубавато Наде е заченало ин витро, писа столичен седмичник. Незнайно защо обаче бившата външна министърка и мъжът й Светлин Нейнски са решили да запазят в тайна предстоящото раждане. Дори дъщерята на Светлин от първия брак не била осведомена, че скоро ще се сдобие с природен брат или сестра.

Според приятели на Надежда Нейнски, 50-годишната евродепутатка пазела в тайна бременността си от суеверие, въпреки че е вече в петия месец и й личи. Наясно били само най-близките й, но и те били крайно притеснени за здравето и това на бебето. Възрастта й е вече твърде рискова, за да може безпроблемно тялото й да износи плода.

Нейнски изглеждала наистина зле – залиняла е много, с огромни тъмни кръгове под очите и с болнав вид. Пред приятелка споделила, че страда от агресивна анемия и се чувства като изпита. Отслабнала е до неузмаваемост и само закръгленото й коремче издава, че чака бебе.

Дали само от суеверие Надежда Нейнски крие за бременността си? В повечето случаи се пази тайна до третия месец – но когато започнеш да си прикриваш и коремчето, това вече не е суеверие, а по-скоро страх! Страх от какво? От хорското мнение, може би?

Неслучайно, след като медиите гръмнаха с новината за бременността на Надежда Нейнски, форумите се напълниха с укорителни коментари. „Докъде стигнахме? Бабите да стават майки! Това е чиста форма егоизъм – да родиш дете на 50 години. Точно когато има най-голяма нужда от теб, ти няма да имаш възможност да помагаш”, коментират майки по форумите.

Разбира се, това са твърде субективни разсъждения. Надежда Нейнски е на границата на закона, но все пак възрастта й е в рамките на максималната допустима – до 51-годишна възраст жените могат да се подлагат на ин витро оплождане.

Вероятно именно заради подобни коментари обаче Надежда Нейнски е избрала да скрие за бременността си.

razkritia.com

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини