Изповедта на Ивана - за Бойко Борисов, за кръчмите и любовта

Ало, девойките, по-кротко с водките, тая вечер някой тука с някоя ще се изфука. Ало, девойките, по-кротко с водките, тая вечер някой тука ще ги снима за фейсбука.” Този рефрен сякаш е посветен на чалга поколението на България. Именно затова учудващото тук е, че песента е на една от най-видните представителки на фолка – Ивана. Изпълнителката на „Ало, девойките” обаче е една от малкото певици, които не приемат подобно поведение. И най-вече – не го демонстрират.

 Фолк певицата Ивана е може би единствената фолк дива, която не разчита на слава чрез циците си, не се разголва, за да печели фенове. Тя ги пленява с гласа си и умението да се забавлява. Неслучайно е обявена за певица на народа.

Фолк певицата Ивана е може би единствената фолк дива, която не разчита на слава чрез циците си, не се разголва, за да печели фенове. Тя ги пленява с гласа си и умението да се забавлява. Неслучайно е обявена за певица на народа.

  Бойко Борисов

 Близките й отношения с Бойко Борисов не са тайна за никого. Премиерът е един от многобройните фенове на Ивана. Преди време дори беше тръгнал слух, че са любовници и Бойко е зарязал Цветелина Бориславова именно заради певицата.

 „Господин Борисов ми се обади да ме поздрави за рождения ден”, признава Ивана в интервю за „Седмичен Труд”. Тя обаче не отговаря на въпроса: „Може ли да се каже, че сте в по-специално отношения”.

 За любовта

 Ивана има един брак зад гърба си и една прекрасна дъщеря от него, на име Теодора. Признава, че с мъжа си са се опитвали да закърпят връзката си, но къде – на инат, къде – от глупост и младост, не са успели. Затова пък днес са в прекрасни отношения.

 Ивана не крие, че не е срещнала Любовта с главно „Л”. Но и не съжалява, защото сърцето й е голямо и в него има място за много „малки” любови. „Съгласна съм с твърдението, че любовта трае три години, с малка буква е, но с широки криле”, философства певицата. Тя предпочита да е постоянно влюбена, отколкото закована за един мъж цял живот.

 И казва: „Мъжът не е патерица, на която да се подпирам, нито търговска марка”, смята Ивана. Тя обича силните мъже, със силно изразено чувство за хумор. И сега до нея има мъж, но кой е той, разбира се, че няма да издаде.

 Любовта за Ивана е и Теодора – 18-годишната й дъщеря страни от прожекторите и предпочита да знае какво се случва зад кадър. Още не знае с какво иска да се занимава, но животът е пред нея и има време да реши и да сгреши.

 За кръчмите

 „Майка ми казваше: Стига с тия кръчми! Виж Глория, Нелина, Тони Дачева”, опявала родителката още в зората на демокрацията на Ивана. „Никога не съм крила, че пея по кръчми. Баща ми беше музикант и още като ученичка започнах да пея с него. Иначе кариерата ми започна на 29. Тръгнахме да си вадим хляба по ресторантите в най-мутренските години – нерви напрежение...”, спомня си тежките времена Ивана.

 Тогава, в ресторант „Приказките” я открива Митко Пайнера и веднага я харесва. Подписват договор и Ивана моментално е забелязана от фенове на чалгата. Започва да се развива и да прави хит след хит, за да се превърне в това, което е днес – една от най-земните и култови певици на фолка.

Източник: hotarena.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини