Вдигат такса „такси“, шофьорите готови да се откажат от бизнеса

  • 12:48, 15 сеп 2016 г.
  • 19713
  • 0
  • 1

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    До
    До Реалист
    4 -4
    16:42, 15 сеп 2016
    Да се откажат. Иван какво мрънка. Прибира си вноските .Джитка си с мерцедеса.Да не би да плаща данъци. Карат на 77 ст газ.Куцо и сакато хукнало да кара такси и после нямало клиенти. Клиенти има , но града е 60 000 и стигат за 100 таксита , за да нови , поддържани ине с миризливи таксиджии. Да не би таситата да са регистрирани на негова фирма. Връткат договори със шофьори , самоосигуряващи се , под моя лиценза , такса ефир и какво ли още не само и само да се и збегнат данъци.
  • 2
    Уу
    ууууу
    8 -2
    13:47, 25 сеп 2016
    Крайно време е миризливите таксиджии и колите им като кочини да напуснат бизнеса.Нека да са 100 бр но наистина поддържани и образцови коли.Никой от тези в момента не плащат реални данъци.За 300-400лв. ореваха всички медии.Реално плащат по 1-2 лв на ден.Всички знаем по колко вземат и колко отчитат.Нека да стане 2000лв. лиценза.И да останат тези които наистина им се работи.Но качествено и вежливо.
  • 3
    Бакшишите карат на газ или метан, но таксуват все едно разходват бензин или дизел, от друга страна държавата се чуди как да им открадне това, което бакшишите крадат от гражданите. Бих подкрепил бакшишите, ако формират тарифите си база цена на газ или метан, а не на база бензин и дизел и ако спрат да ползват помпите за надуването на крайната сума на услугата. Затова бакшишите нямат подкрепа на гражданите, защото се надлъгват с държавата кой да вземе по - голямата част от откраднатото от гражданите. И това важи не само за бакшишите. Даже не мога да се сетя сфера в която да не се лъже в България!
  • 4
    Гр
    градска
    1 -2
    18:13, 30 окт 2017
    Крайно време миризливи и кирливи бакшиши да изчезнат.В колите им мирише на кочина те самите са брадясали и доста мърляви.Хасково няма нужда от толкова много таксита.80-100 бройки са достатачни.Само пречат на движението с спиране кой където му харесва.Карат без да спазват никакви правила и знаци.Нагли са до безкрайност.Но и Полицията има вина за тяхното поведение нито ги закачат нито глобяват.Да се приеме решение в общината което такси има две нарушения на правилника да му се отнема лиценза.Да се изисква професионална книжка и да има някакъв ред по стоянките и определени бройки коли на тях.
  • 5
    Гр
    градски
    2 -1
    20:22, 9 ное 2019
    Ако са не повече от 80 коли–/ а Хасково няма нужда от повече/ ще има ред по стоянките.Бакшишите спират където си поискат за тях не важат правила и закони но са " невидими" за КАТ. Сигурно добре си плащат за да "ослепеят"ченгетата.Ще вадят достатъчно пари да поддържат колите си ако са малко на брой но ще са мотивирани да работят качествено.Крайно време е да се отнема лиценз за две нарушения при паркиране.А за хигиената на повечето от тях се изписа доста в горните постове.Кмет и община да помислят по предложенията на гражданите Хасково наистина няма нужда от 300 миризливи и мръсни уж таксита. Нужна е голяма редукция на бройката издадени разрешителни.нека КАТ покажат колко акта или фиша има написани на таксижии.

Категории

Последни новини