4 °C

Ударно прозрение - Джил Болт Тейлър

  • 04-12-2017 13:40
  • 2115
  • 0
  • 2
  • 0
Невроанатомът Джил Болт Тейлър получи възможност, която мнозина учени биха искали: една сутрин осъзна, че получава масивен инсулт. И докато това се случваше - тя усещаше как мозъчните й функции се изплъзват една по една, реч, движения, разбиране - тя се учеше и запомняше всеки момент. Една силна история за това как мозъкът ни определя кои сме и ни свързва със света, както и един с друг.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Asenovgrad.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини