3 °C

Маргарет Хефернан: Осмели се да се противопоставиш

  • 05-12-2017 10:20
  • 1751
  • 0
  • 0
  • 0
Повечето хора инстинктивно избягват конфликт, но както Маргарет Хефернан ни показва, уместното несъгласие е в центъра на прогреса. Тя илюстрира как най-добрите партньори не са еднакви, и как добрите изследователски екипи, отношения и бизнес позволяват на хората да изразяват своето дълбоко несъгласие.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Asenovgrad.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини