Община Хасково е ощетена с милиони, заради занижена в пъти такса битови отпадъци на предприятия

  • 20:41, 13 фев 2020 г.
  • 4398
  • 0
  • 2

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Му
    Мумията
    1 0
    09:43, 15 фев 2020
    Таксите,които въведоха за смет са несъразмерно високи за минималния доход и минималната пенсия.Това може да се провери години назад.Престанете да търсите под вола теле, а да създадете на хората работа във всеки един сектор и производство.Ами за данък придобиване недвижимо имущество какво ще кажете,този данък поносим ли е за всеки джоб.Няма никакви правила тука за нищо.Тази безстопанственост е резултат от лошо управление за нормално заплащане на труда в БГ, което е гарантирано от Конституцията.
  • 2
    По
    Победител
    1 0
    11:34, 15 фев 2020
    А да кажете с колко сте ощетени гражданите на Хасково.Със завишените дадъчни оценки.и последващата такса смет .която е в зависимост данъчната оценка.и е най висок промил в българия.
  • 3
    Ан
    Анонимен
    0 0
    11:42, 15 фев 2020
    А заключени на покойните ни родители жилища по над 20 години и платени данъци, или за това нищо. И при отиване без да се лигитимират новите гелмета ни искат от 20 години пари. Стойте си там, не идвайте тук, а къде сме омъжени, кога ще ни продадете, или точно думите им, защо не го продадете, хигър поляк от системата, захилен от сорос и герб. Хасково си бе европейски град за нас старите хасковлии, за някои селски, но днес е разруха. Но ще ви го оправят идвайки от балкана. Навсякъде ги назначавате, защото има какво да ви дадат на четири очи. Масово пенсионирани отчаяни ченгета говорят, не аз, а те. Къде са правата на българите днес. Защо и отговор не желаем. Всеки ни обира дикато ни оставят на о, и виждаме как отдале докгори и сие са любезни към циганите.. Извода е

Категории

Последни новини