Гергов и Караиванов предложени за членове на НС на БСП

Областният лидер на БСП- Пловдив Георги Гергов и асеновградският кмет Емил Караиванов са предложени за членове на НС на БСП, съобщиха от пресцентъра на Областния съвет на социалистите. Маргарита Стоилова бе преизбрана за председател на Общинската организация на БСП в Асеновград. На отчетно-изборната конференция бе избран и новия 53 членен състав на общинския партиен съвет. Напревини бяха и номинации за членове на Националния съвет на БСП. Предложенията на личностите, които да бъдат в ръководния орган на партията са, Емил Караиванов и Георги Гергов.

Пред  Конференцията, в своя отчет за работата си, кмета на Асеновград акцентира върху социалната политика, която води ръководството на общината, като даде за пример безплатните детски ясли, увеличения храноден в детските градини, намалените цени на транспорта за пенсионери и увеличаването на социалните услуги в общината. Караиванов призова за единство в отстояването на тези придобивки, които в тези времена на криза подпомагат бюджетите на семействата, живеещи в общината. Сред очертаните приоритети са и реализирането на нови проекти по европейски програми, както и рекламирането на общината като място за културен и исторически туризъм.

В своите решения конференцията акцентира върху работата си по привличането на младите хора като симпатизанти и членове на БСП, тяхното обучение и реализация в ръководните органи на партията. Сред решенията, взети от делегатите е и стартирането на подготовката за парламентарните избори, в които БСП Асеновград вярва, че ще бъде победител.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини