Музикални звезди организирали секс мрежа с телефоните си

Музикални звезди са организирали долнопробна секс мрежа чрез своите телефони, в която разменят откровени снимки на обладани от тях и нищо не подозиращи фенки. Тайната група се нарича PMB — Pimp My Bitches — и е идентична на мрежата, създадена от футболистите на Висшата лига, разкрита по-рано от вестник "Сън".

В порно мрежата участват три от най-големите имена в музикалната индустрия. Те използват своите телефони, за да точат лиги върху голи снимки на своите групита и сексуални постижения. При това жените дори не подозират, че са станали звезди в мобилните комуникации.

Член на мрежата е широко известна британска банда. Тя включва още и двама от най-продаваните солови изпълнители - един от Великобритания, а другия идва от "зад океана". Изданието отбелязва, че единият от участниците има "крещящо чист имидж" пред обществото. Притеснителното е, че всичките имат хиляди млади фенки, на които музикалните звезди са продали милиони свои албуми.

Съобщава се, че един от спортистите, членуващ в групата на футболистите "Братството на кварталните плъхове", е член и на тази перверзна формация.

Източници твърдят пред "Сън": Някои от най-известните знаменитости в страната - както в спорта, така и в музиката - са засечени в тези долнопробни групи. За съжаление вестник "Сън" не разкрива имената на порно маниаците.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини