"Станимака" с реален шанс за Балаканското супер надиграване

„Станимака” стяга редици и носии за финалната права. В неделя ще стане ясно дали асеновградските танцьори са най-добрите в третия сезон на фолклорното шоу "Надиграй ме". За голямата награда конкуренти ще са им състави от Лом, Девин, Ихтиман, Каварна, Разград и Карлово. Всички те се класираха чрез вота на тричленно жури и гласуване със sms от зрители от цялата страна. Надиграването между 7-те танцови групи ще бъде на 17 юни, неделя, от 21 ч. по БНТ Свят. Във финала на шоуто журито ще коментира изпълненията им, но ще дава оценки само в първите два кръга. Зрителите ще са тези, които ще решат кой състав ще остане в надпреварата. Всички, които искат да подкрепят любимия си отбор, трябва да гласуват за него с цифрата, определена за всеки отделен град. Клубът, събрал най-висока оценка от тв аудиторията, ще стане и победител във третия сезон на фолклорното шоу на България.


Победителят отива на Суперфинал, където талант и умения ще мерят финалистите от трите сезона. От първи сезон това е "Неврокопски вихър" от Гоце Делчев. Вторият сезон спечели клуб "Ритъм" от Силистра. Двата състава вече се познават. Голямата награда – почивка в спа хотел, ги събра на едно място в Мелник.  

Вече е факт и първият годеж в историята на "Надиграй ме". Малко след надиграването между Копривщица и Панагюрище танцьорка от "Средногорска жарава" получи предложение за брак от приятеля си. Младите влюбени получиха благословията и на цяла Копвирщица, и на екипа на предаването.

Балканското голямо надиграване ще е на 1 юли. Освен българският фолклорен състав №1 участие ще вземат и състави от Гърция, Македония, Румъния и Турция.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини