Взломаджии тарашат апартаменти в Пловдив и Асеновград

Четири апартамента в Пловдив и един в Асеновград са били обрани вчера за времето между 9 часа и 20 часа, съобщават от Областната дирекция на полицията.
Същия ден в Трето РУП е бил получен сигнал от 27-годишна пловдивчанка, че крадци са били изнесли от жилището й лаптоп, мобилен телефон и златни накити на обща стойност около 660 лева, след като са били разбили входната врата. Междувременно турски гражданин, живущ на територията на Шесто РУП, е съобщил, че от дома му са били откраднати 3 кожени якета, 15 тениски, 4 чифта дънки, 2 чифта маркови маратонки и чифт кожени обувки. При направения оглед е станало ясно, че в апартамента е било проникнато чрез подбран ключ. По същия начин апаши са били влезли и в две жилища на територията на Четвърто РУП, от където са откраднали около 600 лева и около 10 грама злато.
Бижута от благородния метал са били откраднати и от апартамента на 28-годишна асеновградчанка, след като е бил взломен патрон на входната врата. Крадците са взели от там чифт златни обици, гривна, висулка с диаманти и златна монета.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини