Момиче падна от блок в Студентски град

20-годишно момиче от Измир загина на място след падане от 10-ия етаж на блок в Студентски град в столицата, съобщиха от МВР. Любовна драма е в основата на инцидента. Той е станал около 17.00 ч. в сряда в блок номер 8, предаде Дарик радио. Нурчин е била студентка подготвителен курс в Медицинския университет. Живеела на 10-ия етаж заедно с приятеля си, който бил от Истанбул.

Тя е живяла в хотелската част на блока, в който пребивават предимно чуждестранни студенти, съобщи и БНТ. Все още се изясняват обстоятелствата около смъртта на момичето. Тя е полетяла от задната страна на блока, където мястото е неосветено. Пред полицаите живеещи в блока студенти разказали, че не са видели нищо. Някои от тях обаче споделили, че чули скандал между момичето и приятеля му малко преди инцидента. След като чули писъците, те подали сигнал.

Разследващите работят по две основни версии - самоубийство или убийство от ревност.
Няма задържани по случая, съобщи пред БНР зам.-директорът на СДВР Христо Терзийски.

Повече от 6 часа криминалистите разпитваха приятеля на момичето - Илхан, след което го отведоха в районното управление.
Пред следователите Илхан казал, че е бил ядосан и е искал да излезе от стаята, когато видял приятелката си да се катери на прозореца. След това тя паднала, разказал той пред полицаите, пише КРОСС.

Илхан и Нурчин са се скарали, тъй като тя е разговаряла чрез Facebook с бившия си приятел, който е от Кърджали, твърдят обаче техни близки. 
Семейството на момичето съобщи пред БГНЕС, че са пристигнали от Кърджали, но все още не знаят какво точно се е случило.
Огледите са приключи снощи.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини