Георги Руменов: Не напускам БСП и не ставам член на ГЕРБ!

Не напускам БСП! Няма да ставам член на ГЕРБ и оттеглям заявлението си! Нямам депозирано заявление за напускане на БСП! Това каза пред общинското ръководство на БСП в Съединение Георги Руменов, кмет на общината, издигнат и избран от БСП, съобщиха от пресцентъра на областната структура на червените.

На заседанието Георги Руменов е потвърдил пред политическото ръководство на партията, че е направил всичко заради 5 проекта на обща стойност 10 милиона, които да се реализират в общината, се казва още в съобщението.

Припомняме, че вчера на пресконференция областният координатор на ПП ГЕРБ Здравко Димитров потвърди истинността на слуховете, които вече се носеха, че Георги Руменов преминава към ГЕРБ, при това заедно със заместника си в кметството в Съединение Георги Трендафилов. Нещо което Руменов днес отрича категорично пред медиите чрез споменатото горе прессъобщение.

Руменов спечели изборите в Съединение през май, издигнат от БСП, когато победи Сашо Динчийски от ГЕРБ на балотаж с преднина от 300 гласа.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини