Стоичков се отказа от родителите си

Легендарният Христо Стоичков показа чепатия си характер и това, че не се разбира с родителите си. Проблемите в семейството му все още не са отминали. Преди време в медиите избухна скандал около майката и бащата на Камата и взаимоотношенията помежду им. Изглежда отношенията им все още не са приятелски.

Поредния скандал във фамилията се е развихрил, след документалната лента за звездата - "Стоичков", пише skandalno.net. Камата е поставил условие на режисьорите, че ако искат да има филм, няма да канят родителите му Пенка и Стоичко.

Всички от екипа била втрещени от държанието на футболиста и как така с лека ръка се е отказал от родителите си. Тогава през зъби Христо измрънкал „Аз майка нямам". Освен че не са включени във филма, родителите на Камата дори не били поканени на премиерата.

Според клюката Пенка е крайно разочарована от държанието на сина си и дори била готова да му откъсне едното ухо, за да си припомни от къде е тръгнал. Тя се срамувала да говори пред комшиите си за Христо, когото не е виждала от няколко години.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини