Урочасан фиш за 64 милиона подлуди градче

Градчето Стевънидж в графство Хартфордшър е напът да стане световна столица на Маркототевците, след като така и не стана ясно кой от жителите му е спечелил 64 милиона паунда, съобщават британските издания. Днес (сряда) до 11 часа бе крайният срок щастливецът да обяви пред представителите на играта „Евромилиони" претенциите си за планината от пачки с образа на кралицата.Печелившият билет бил купен за тиража, изтеглен в деня на дебаркирането в Нормандия – така наречения D-day. Днес изтича 180 дневният срок за получаване на печалбата. Самият лотариен билет е струвал само 2 лири.Новината, че в градчето има печеливш, подлуди местните. Вестниците твърдят, че в Стевънидж буквално не е останал необърнат камък. Преровено е и близкото сметище, както и всички контейнери за боклук.

Всички дивани и бюфети в градчето са премествани през тези дни в търсене на своенравната безценна хартийка. Някои раздигали чаршафи, възглавници и килими, но и това не помогнало. Урочасаният фиш така и не излязъл на бял свят.

Таблоидите на острова напомнят, че само лихвите от огромната печалба вече са донесли приход от нови 645 000 лири. Въпреки това щастливец не бе излъчен.

Изданията припомниха, че тотомилионерът автоматично би станал по-богат от всички млади актьори, играли в поредицата за Хари Потър – Даниел Радклиф, Рупърт Гринт и Ема Уотсън.Нещо повече – щастливецът би се наредил по богатство дори преди звездата на Формула-1 Луис Хамилтън. Интересното е, че актьорът Рупърт Гринт (Рон Уизли от „Хари Потър") и самият Хамилтън са родом от Стевънидж.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини