Левски с фен клуб и в Асеновград, сефтето му - днешното дерби с Ботев

Мощна кампания за обединяването на всички фенове на "Левски". Идеята е за повече подкрепа извън големите градове.
Фенклубът на "Левски" в Асеновград се присъедини към голямото левскарско семейство, съобщиха от Националния клуб на привържениците на отбора. Както е известно, преди няколко седмици "сините" фенове подеха кампания за обединение на всички левскари в България. Асеновградският фен клуб бе учреден само преди дни.
Феновете на 26-кратните шампиони вече минаха през Благоевград, Петрич и Сандански, факт е и приобщаването на фен клуба в Асеновград.

Ето какво гласи кампанията на феновете (със съкращения):
"Присъедини се и ти!" (натисни ТУК). Кампания за обединение на всички левскари.
Уважаеми дами и господа, привържениците на "Левски", имаме честта да Ви съобщим, че започваме национална кампания за популяризиране на любимия ни отбор в цялата страна. Акцията ще мине под мотото ПРИСЪЕДИНИ СЕ И ТИ и ще има за цел да обедини колкото се може повече от привържениците на "синия" клуб от една страна, а от друга - да "запали" страстта към "Левски" в сърцата на още повече хора. Привържениците на "Левски" от столицата отдавна планирахме подобна среща, на която да обсъдим състоянието, в което се намираме, да потърсим решение на съществуващите проблеми и да намерим път за развитие.
На срещата бе обсъдено взаимодействието между отделните клубове, чиито видими измерения се изразяват в Представители на софийските клубове започват обиколки в цялата страна, по време на които ще се срещат с местните "сини" привърженици. Целта на тези посещения е да проверим състоянието на структурите извън София, а там където няма такива, да се създаде организация за изграждането им. Първите посещения ще бъдат в градовете от Югозападна България, в които има огромно количество привърженици на любимия отбор.
Освен това взехме решение да започнем да събираме членски внос в размер на 5 лева месечно. Срещу тази символична сума всеки ще получи поименна карта, която му гарантира редица привилегии. За тях информация ще бъде дадена по време на предстоящите срещи. С цел прозрачното изразходване на средствата от членския внос предстои да се разработи софтуер, чрез който всеки един ще може да следи движението на парите. Само Левски!"
Първата организирана проява на новия фенклуб ще бъде днешното пътуване до Пловдив за дербито срещу "Ботев". Мачът между двата отбора си е истинско взривоопасно дерби и се очаква с нетърпение от стотици хиляди по трибуните и пред тв екраните. Срещата ще бъде предавана пряко по ТВ7 от 15 ч.
Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини