Областните управители и водачи на ГЕРБ-листи в Пловдив и Пазарджик излизат в отпуск

Областните и зам.-областните управители, които попадат в листите на ГЕРБ, ще излязат в отпуск. Това съобщи днес при представянето на водачите на листи за парламентарните избори председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов.

По-рано премиерът Марин Райков призова областните управители, които имат партийни функции, или да излязат в отпуск през предизборната кампания, или да преосмислят ангажиментите си към политическите сили. Райков каза това на работна среща в МС с 28-те губернатори.

Както вече е известно листата на ГЕРБ в Пловдив - област ще се води от областния управител Здравко Димитров. За народния вот и място в парламента ще се борят също колегите му от областите Пазарджик и Разград - Дончо Баксанов и Валентин Василев.

Цветанов обяви още, че днес и утре ще започне окончателното регистриране на листите на ГЕРБ в съответните избирателни райони. Той заяви, че на 7 април официално ще бъдат представени водачите на листи на Национална конференция на партията в зала ,,Арена армеец‘‘, на която се очаква да присъстват представители на ЕНП.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини