Наслади се на всеки момент (видео)

Кучетата и котките изглежда имат някаква своя тайна как да се радват на живота. Те могат да се насладят на всеки един момент от деня, на всякакви моменти - забавни и шантави. Закачливи моменти, мигове на обич. Ако нашите домашни любимци можеха да говорят, може би щяха да ни кажат: "Когато си доволен, не забравяй да го кажеш на лицето си.  Подремването е разкрасяващо за душата. Яж сякаш никой не те гледа..."

"Наслади се на всеки момент" е новият късометражен филм на известния режисьор Кейт Хопкин. Филмчето веднага стана хит сред любителите на животните след представянето му на 27 април 2013 г. на филмовия фестивал Трибека в Ню Йорк.

Филмът е заснет в пясък, сняг и под вода с помощта на прочутата фотографка Сет Кастийл, музика - Карли Командо.

За да продължи тази красива история  http://www.petcurean.com/ /savoureverymoment, предлага да споделите най-добрите, най-глупавите, най-сладките, най-страхотните мигове, които сте заснели с вашия домашен любимец. Това е конкурс, свързан с рекламна кампания на Petcurean, и с награди, виж по-долу.

На какво те научи твоят домашен любимец? Какво искаш да кажеш на света за своя домашен любимец? Бъди сериозен. Бъди глупав! Напиши любовно писмо на котката си. Напиши стихотворение за твоето куче. Сподели снимките и историите си с приятелите и семейството си във Facebook. Ако получиш най-много гласове, може да спечелиш някои доста готини награди:

- Включване в предстоящата рекламна кампания на Petcurean 
- Да спечелиш камера GoPro комплект
- Да получиш безплатно храни Petcurean за кучета и котки за една година

Конкурсът приключва на 30 юни 2013. Победителите ще бъдат официално обявени през юли 2013 година.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини