Откриват официално ремонтираната зала на "Галаксико"

Хореографът Тихомир Митев и временният шеф на Детски и младежки център обявиха датата на откриването на залата

Ремонтираната това лято зала на денс център "Галаксико" в бившия Дом на техниката ще бъде открита идния понеделник, 4 ноември, казаха от Детски и младежки център. Официална церемония на 4 етаж в сградата ще започне в 15:00 часа. Поканени са бивши възпитаници на школата, родителиу, деца и колеги на "Галаксико".

Над 1 000 купи от различни състезания и турнири украсяват залата на школата, където в момента тренират над 70 деца бе да се брои мажоретния и гвардейски състав.

Обликът на мястото за тренировки на танцьорите на хореографа Тихомир Митев се промени след близо 20 000 лв. вложени средства от бюджета на община Димитровград. С тях бяха направени отделни мъжка и дамска съблекални, гардероб за сценичните костюми, както и тоалетни на самия етаж на залата.

Закупени и поставени са два климатика, които досега липсваха в залата за тренировки.Специално внимание бе отделено на  балетния килим, изключително удобен занимаващите се с танцово изкуство.

От Детски и младежки център информираха и за друга нова инициатива. Там стартират курсова по англ.език за начинаещи и напреднали над 18 -годишна възраст. Записванията текат в сградата на центъра, бивш Дом на техника, ет.3.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини