МВР издирва студент, изчезнал преди Нова година

23-годишен студент от врачанското село Зверино е в неизвестност от 30 декември м.г. Младежът е обявен за национално издирване. 

До момента нито близките, нито приятелите му имат връзка с него. Молбата им е, който знае нещо за Деян Данов, да помогне.  Телефонът на младежа е изключен, съобщи bTV.

23-годишният Деян, който е студент първа година в Техническия университет в София, напуска дома си във врачанското село Зверино ден преди Нова година и оттогава от него няма следа.

"На 30-ти сутринта за последно разговаряхме, не ми каза нищо - къде отива, като се прибрах на обяд, го нямаше, изключен телефон, оттогава до днес не знаем къде е”, обясни майката на Деян Латинка Данова.

В деня на изчезването хора от селото видели младежа да си купува кафе, а после да се навърта около ж.п. гарата. Близките се надявали, че студентът се е прибрал в общежитието да се подготвя за изпити, но сестра му не го открила там. Най-притеснителното е, че Деян Данов е оставил личната си карта вкъщи, не е взел нито багаж, нито пари.
Преди три години младежът е претърпял тежка катастрофа, след която изпада в продължение на месец в будна кома. Възстановяването е бавно и мъчително, но Деян се възстановява и е приет за студент. Седмицата преди да изчезне обаче, младежът се затворил в себе си.

Той беше леко неузнаваем, избягваше ни, мълчеше и не говореше, приятелите казват, че е имал някакви планове, за които и на тях не е казал”, допълва майката Латинка.

От МВР призовават, който има информация за местонахождението на Деян Галинов Данов, да съобщи на телефон 112 или в най-близкото полицейско управление.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини