АБВ с отделна листа за евроизборите

Гражданското движение АБВ ще регистрира отделна листа за евроизборите, обяви Ивайло Калфин пред БНР. Нямам абсолютно никакви забележки към ръководството на БСП. Имам огромна благодарност към тези хора, които ме номинираха и имах доверието им. Имах разговори с ръководството на БСП, включително и през последните дни. Надявам се те да дадат публично оценката, която дадоха, с виждания за предно място в листата, каза Ивайло Калфин.

Ако исках спокоен живот на евродепутат, щях да си мълча. Имаме разлики в политики, разлики във виждания и натрупвания на критична маса на доверие към държавните институции, каза Ивайло Калфин.

За БСП работя от много години и на различни постове; винаги съм работил искрено и с резултати. Ако погледнете последните години, видите накъде върви страната, се вижда, че който и да управлява, се губи доверието към институциите, каза Калфин. Все повече се преплитат бизнес интереси с политически интереси. Трудно ми е да кажа, че правителството на БСП не спомага за това нещо, каза Калфин.

Източник: http://www.standartnews.com/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини