25 °C

Магнетичното привличане според зодиака

Тези, които ни привличат или отблъскват, а често и ни оставят безразлични, могат да бъдат от всяка една зодия. Има обаче 6 двойки, при които средно положение НЯМА. Участниците в коя да е от тях или се отблъскват, или се привличат фатално на момента. Принципът на магнита, всеки го знае, е за + и -, които се прилепват мигновено. Съответно два плюса и два минуса ще се отблъснат. Зодиакалните знаци, които са разположени на 180 градуса един от друг си действат по абсолютно същия начин. Или има тотално неразбиране и отричане или (по-честият вариант) двамата са неудържимо притеглени един към друг. Тези два знака сами по себе си съставляват едно цяло. А това цяло се нарича... любов.

Ето и въпросните 6 двойки:

1. Овен - Везни

Огънят и ентусиазмът на Овена "подхранват" нуждата на Везните от действие, което те искат, но рядко предприемат. Овенът е АЗ-ът на зодиака, Везните са НИЕ. Единият иска да даде, другият е готов да поеме. Единият има нужда да бъде начело, другият предоставя с удоволствие тази позиция. Овните са агресивни, Везните са нежни. Овните са директни, Везните са дипломати по рождение. Овните са ревниви, Везните флиртуват всеки един момент. Овните са скандалджии, Везните са хора, които знаят как да изпускат парата, дори чуждата. Тук се съчетават Марс и Венера - любовта е "под пара".

2. Телец - Скорпион

При тази двойка страстта определено е на първо място. Скорпионът знае колко, Телецът знае как. Тук обаче в сила е притежанието - кой кого и какво има. Телецът си има винаги "мое" (за всичко и всички), Скорпионът е свързан с "твое" - готов е винаги да сподели - чувства, притежания, мисли, емоции. Въпросът е, че често го прави чрез манипулация. Във всеки случай и двата знака обичат да си хапнат, да си легнат, обичат домашния уют и престижните места, компании, т.н. А еротиката...викайте пожарна!

3. Близнаци - Стрелец

Близнаците са въздух в движение. Стрелецът е огън в движение. Единият разпалва другия, той пък дава храна на първия. И двамата са невероятно динамични хора, след които остава, най-малкото, прах и пушилка. Само че Близнаците решават нещата тук и сега, нещо, което при Стрелеца липсва. Стрелецът е Винаги. Това е най-философският, наред с Рибите, знак. Близнаците имат повърхностни знания за много неща, Стрелецът е дълбокомислещ човек. Палят се един друг, имат нужда един от друг. Кой кого ще спре обаче е въпрос с много възможни отговори. Разнообразието е ключът.

4. Рак - Козирог

О, чувства, о разум! Това важи за тях с пълна сила. Ракът е непрекъснато в емоция, докато Козирогът е хладнокръвен човек, който решава с острота, макар и бавно, възникналите проблеми. Бавно и методично. Докато Ракът се топи в сълзи и самосъжаление, Козирогът вече е изправил масивно тяло пред Проблема, в готовност да се справи с него. Ракът е невероятно мек и женски знак, любвеобилен, несигурен и чувствителен, Козирогът е мъжествен, твърд и устойчив. Водата намира своя пристан в твърдата Земя. Представете си сухата земя и водата, която потича към нея. Ясно е, нали?

5. Лъв - Водолей

Лъвовете са чудесни, слънчеви и щедри хора. Водолеят е...не му пука какъв е. Лъвът иска да го харесват всички. На Водолея му е все едно кой го харесва. Лъвът полага усилия най-вече за себе си, Водолеят не може да се измъкне от капана, наречен "Другите". Его и Свобода. Аз и Хората. Знакът на Лъва се нарича "любовта, която давам", а знакът на Водолея - "любовта, което получавам". Така както свободолюбивият Водолей може да дразни Лъв никой друг не може да го прави. Важи и обратното. Наелектризираща връзка.

Дева - Риби

Девата е реална, тя е тук и сега. Рибите са навсякъде другаде и повече от това. Девата реди нещата точно, аналитично, с много търпение и старание. Рибите не редят нищо, те просто си знаят. Девата е скромна и срамежлива. Рибите също, но не съвсем. Ако някой спечели някого, и то завинаги, това ще е Рибата. Девата се стреми към порядък и акуратност, Рибите си имат свой собствен график, който не се подчинява на нищо и никой. Обменят взаимно такава енергия, че напълно е възможно да се пристрастят един към друг. Любовта буквално ги слива в едно.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 17.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Правите неща заслужаващи уважение и с тях печелите симпатиите на хората около вас. Не преследвайте користни цели, не бъдете високомерни към другите, нито пък използвайте познанствата си с цел облага. Само така ще запазите личното си достойнство, а и ще заслужите истински приятели.
17 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Този ден за вас се характеризира с инициативност и добро настроение. С каквото и да се захванете, вършите всичко по най-добрия начин и то така че да удовлетворява изискванията и на най-взискателните хора около вас. Възможно е да ви се наложи да отложите нещо, планирано за днес, което ще ви създаде повече работа впоследствие.
17 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Много от вас ще споделят времето си със семейството и приятелите, в стремежа си да направят деня по-приятен за всички ви. Изразявайки подкрепата си към тях, ще ви стигнат силите да се справите и със своите си задачи. С воля и труд ще преодолеете ограниченията, които ви пречат и ще продължите напред, мотивирани и можещи. Няма да ви липсват внимание и любов.
17 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Не се поддавайте на натиска на околните. Това едва ли е толкова трудно, колкото изглежда. Вършете работата си безупречно и се съобразявайте с плановете си. Предвид темперамента ви за мнозина от вас това може да се окаже трудно, но днес си заслужава. Ще бъдете доволни от себе си и ще имате стимул да зарадвате вашите близки и приятели.
17 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Следвайки програмата си, ще спазите сроковете и ще представите готов крайния резултат от усилията си. Дамите ще се радват на засилен интерес към тях, което ще бъде допълнителен стимул за работата им. С нечия помощ ще намерите по-пряк път за постигане на целите си и делата ви ще се ускорят.
17 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ако дълго се колебаете как да постъпите по конкретен въпрос може и да изпуснете сроковете и така да затворите вратите пред себе си. Дайте си ясна сметка какво точно искате да постигнете и действайте, след като сте набелязали конкретните стъпки. Потиснете притесненията си, те са неоснователни.
17 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Излъчвате ведрина и сърдечност, и това ви прави приятна компания. В деловите задачи няма да срещате затруднения и с лекота ще вървите напред. Вечерта ви ще бъде приятна. Някои ще предпочетат семейна обстановка сред близките хора. В личен план нещата ви се развиват с променлива скорост.
17 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се поддавайте на емоциите си, най-вече на онези, подтикващи ви към конфликти. Бъдете по-дискретни и не злоупотребявайте с доверието на колегите си. За себе си оставете онези свои преживявания, които разголват душата ви пред другите. Пътувания, служебни или във връзка с отпуската, наложете си да не се притеснявате излишно.
17 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Може би имате нужда да останете насаме със себе си и да обмислите на спокойствие ситуацията. Днес със сигурност ще ви се открие такава възможност, стига да не вземете твърде присърце дребните неприятности на ваш близък.
17 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Някои от вас ще използват деня за екскурзия до по-далечно място. Почивните дни са подходящи за подобно начинание. Промяната ще ви подейства обновяващо. В това ви занимание лесно ще намерите съмишленици и няма да сте сами. Приятели ще ви насочат и към други не по-малко интересни възможности.
17 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Колкото по-бързо и добре отстраните пропуските и грешките си, толкова по-бързо ще се доближите до успеха. Като се има предвид прагматичното ви и целенасочено мислене, няма съмнение, че ще го направите. Събитията ще се развиват динамично, за това покажете устойчивост на характера си и не робувайте на емоциите си.
17 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Натовареността ви създава повече стрес и напрежение, но за отплата ще се радвате на придобивки. И занапред ще продължавате да работите, получавайки това, което желаете. Отделете от времето си на хората и нещата, без които не можете. Очаквани събития ще ви направят активни и в друга сфера.
17 юни 2021
Последни новини