YouTube публикува над 2000 часа редки концертни записи

YouTube и платформата Concertvault.com, която предоставя платен достъп до записи от концертите на легендарни изпълнители, представиха вчера първите нови клипове в канала Music Vault, където постепенно ще бъдат качени 2000 допълнителни часа рядък видеоматериал от изпълнения на групи като "Ролинг Стоунс", Боб Дилън, The Who, Лу Рийд и много други. Благодарение на сделка между двете интернет компании колекцията на канала ще набъбне от скромните 1600 до приблизително 14 000 клипа, всички достъпни за безплатно гледане.

Music Vault събира на едно място дигитализирани и ремастерирани архивни кадри от Concertvault.com, както и по-нови концерти, записани от списание Paste Magazine и сайта Daytrotter. Пред списание "Ролинг Стоун" редакторcj на Music Vault Бил Антонлучи раказва, че потребителите могат да очакват "места на първи ред за някои от най-великите рокендрол концерти на всички времена като The Who в Тангълууд през 1970 г. или Брус Спрингстийн на турнето си Darkness от 1978 г. – легендарни музиканти, уловени в най-добрата си форма".

От вчера на Music Vault могат да се видят записи на изпълнители като Лу Рийд, "Грейтфул Дед", "Секс Пистълс", "Аеросмит", Аланис Морисет и много други. Каналът обещава да обогатява съдържанието си чрез тематични плейлисти, предавания и по думите на Google оригинално съдържание. 

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини