Мачовете на "Асеновец" - на живо по Канал 3

БФС и Канал 3 подписаха договор за излъчване на мачовете от "В" група. "Изключително съм щастлив от възможността за това партньорство и факта, че повече привърженици на футбола от цялата страна ще имат възмост да гледат мачовете на своите любими отбори. За нас като федерация аматьорският футбол винаги е бил приоритет и това е поредната стъпка, която правим в интерес на подпомагането на неговото развитие", обяви президентът Борислав Михайлов.

Първите мачове на аматьорите, които Канал 3 ще излъчи този уикенд, са "Розова долина" (Казанлък) - "Тунджа" (Ямбол) в събота и "Асеновец" (Асеновград) - "Гигант" (Съединение) в неделя.

 "Ще стартираме с излъчване на живо на 2 мача през уикенда, по един в събота и в неделя", съобщи от своя страна програмният директор на телевизията Ива Стоянова. "Имаме страхотен екип и големи амбиции да покажем футбол от всеки град в България. Мачовете на аматьорите са истински празник за градовете-домакини и за телевизията ни ще е чест да бъде част от този празник и да го споделим със зрителите си, които очаквам да стават все повече", добави Стоянова.

В първенството на "В" групата този сезон ще се включат повече от 60 отбора, а Канал 3 ще излъчи на живо поне 30 дербита. Срещите на тимовете от Югоизточна "В" група, която първа от четирите аматьорски групи стартира първенството, са с начален час 18.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини