БСП представи листата си с кандидат-депутати за Пловдив - област

В Конгресния център на Международен панаир Пловдив днес бяха представени кандидатите за народни представители от БСП лява България за 16 и 17 избирателни райони - Пловдив и Пловдив - област.

Водач на листата за Пловдивска област е Димитър Дъбов народен представител 42 НС и зам.-председател на НС на БСП. Втори е политологът Галин Дурев, трети е досегашният депутат Пламен Славов, от Карловския регион.

На четвърта позиция е Цветелин Кънчев, коалиционен партньор от Евророма. И тази година за депутатско място ще се бори Атанас Телчаров, този път на пета позиция. Шести е Милко Сарафов, директор на училището в Брезово. Кметът на Калофер Румен Стоянов е седми в листата. Управителят на ВиК Пловдив Манол Генол е осми поред. Девети е Иван Шиков, ветеринарен лекар, експерт в Агенцията по храните в Пловдив.

Кметът на село Чалъкови Запрян Христов е десети, а след него е най-младият кандидат-депутат Атанас Тумбалев, зам.-председател на ОбС в Стамболийски. Досегашният зам.-министър на земеделието Явор Гечев е на 13-то място в листата. Боряна Бръзкова кмет на село Цалапица в община Родопи е също в листата.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини