ГЕРБ пускат 3D Борисов в битката за гласове на вота

3D плакат на Бойко Борисов ще е акцентът на рекламната кампания на ГЕРБ за изборите на 5 октомври. Нововъведението беше демонстрирано от шефа на предизборния щаб на ГЕРБ-ерите Цветан Цветанов по време на специален брифинг в партийната централа.

3D Борисов се задейства със специално приложение, което всеки може да изтегли на телефона и таблета си, стана ясно от думите на Цветанов. На екрана тогава се задейства реч на лидера на ГЕРБ. В момента тя е от последния конгрес на партията, но ще се актуализира непрекъснато, стана ясно по време на презентацията.

Приложението може да бъде изтеглено от Google play и Application store. То се казва ГЕРБ. Това за iPad и iPhone все още не са активни, но ще бъдат задействани в неделя, обясни авторът на разработката Симеон Велков. Той е ИТ специалистът на ГЕРБ, а приложението е заимствано от партньорите от ЕНП. Подобна е била кампанията на Ангела Меркел в Германия, обясни Велков.

Освен на Борисов ГЕРБ пускат и 3D плакат със слогана на партията си за вота: „Стабилна България. Време е“. Насочен към него, таблетът, оборудван със специалното приложение, ще пуска отново клипа с Борисов.

С подобен подход ГЕРБ прави първа стъпка за електронния модел на управление. Така се надяваме да привлечем и младите хора, които са иновативни, каза Цветанов. Той обясни, че с интерактивния плакат ще бъдат намалени хартиените плакати. Цветанов беше категоричен, че 3D плакатът струва колкото и хартиеният.

Партията на Бойко Борисов даде старт на още една кампания в интернет – за засилване на избирателната активност. Тя ще се казва „Гласувай, спаси България“, обясни Елен Герджиков.


Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Тр
    Три D Кратуна
    0 -4
    13:42, 3 сеп 2014
    Вижте ме!!!!!!!!!!!!!! Ще пусна и 4D, като включа... Виж коментара
  • 2
    Li
    lia lia
    2 -1
    05:57, 4 сеп 2014
    То се казва" хипноза на хора - роботи ".....мислете
Последни новини