Д-р Караманова от асеновградската болница номинирана за Лекар на годината

Началникът на клиниката по ОАРИЛ към МБАЛ - Асеновград е номиниран за Лекар на годината на регионално ниво. Номинирането на д-р Красимира Караманова стана на заседание на Регионалната лекарска колегия на БЛС в Пловдив.

Другите номинирани на регионално ниво за престижното отличие са д-р Лина Стоянова от клиниката по пропедевтика на вътрешните болести и ревматология към УМБАЛ "Свети Георги", д-р Костадин Чифлигаров от клиниката по анестезиоолгия и интензивно лечение при същата болница и д-р Румен Налбантски - общопрактикуващ лекар община Марица.

На национално ниво са номинирани доц. Д-р Нарцис Калева - Ходжева - ендокринолог-педиатър в детската клиника на "УМБАЛ Св. Георги", проф. Д-р Захари Захариев.д.м.н - началник на клиниката по неврология към УМБАЛ и д-р Валентин Иванов - началник на хирургичното отделение в Комплексен онкологичен център - Пловдив.

Отличията се връчват послучай Деня на българския лекар, традиционно честван на празника на Св. Иван Рилски Чудотворец - 19 октомври. Награждаването ще е на 16 октомври.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини