Двама 21-годишни водачи предизвикаха катастрофи с ранени

Двама 21-годишни водачи на леки автомобили от марката БМВ предизвикаха катастрофи с ранени вчера в областта, съобщават от дирекцията на МВР в Пловдив.

Около 17 часа между Асеновград и Смолян БМВ излязло вляво извън пътя и се блъснало в спрял за престой Опел с кърджалийска регистрация и паркиран зад него Мерцедес със старозагорска регистрация. 53-годишният шофьор на опела и 51-годишна пътничка на задната седалка, които по време на удара били в колата, са настанени в болница в Пловдив. БМВ-то е управлявал от Б.А. на 21 г. от Асеновград. Тестът с дрегер е дал отрицателен резултат. По първоначални данни причините за катастрофата са движение с несъобразена скорост и загуба на контрол.

При подобни обстоятелства около 21.30 ч. същата вечер е настъпило още едно транспортно произшествие с БМВ. На изхода на Ръжево Конаре в посока главен път Пловдив - Карлово колата преминала през лентата за насрещно движение и излязла вляво извън пътното платно. С нея се придвижвали четирима младежи от Бегово - две 21-годишни момчета, единият от които водачът Н.М., и две 19-годишни момичета, пътнички в колата. Момичетата са откарани в болница за оказване на спешна медицинска помощ. Няма данни за употреба на алкохол от страна на Н.М.

По случаите са образувани досъдебни производства.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини