Пускат в продажба еротични писма и снимки на Madonna

Адвокатите на Мадона (Madonna) се опитват да спрат от продажба незаконно придобити любовни писма и еротични снимки на певицата. Дръзката кореспонденция датира от периода, в който иконата на поп музиката е била обвързана с Джеймс Олбрайт (James Allbright) - в началото на 90-те години на 20 век.

Наскоро компанията Marquee Capital - специализирана в събирането на всякаква библиография, свързана с Мадона, е откупила от неназован източник личната кореспонденция на звездата. Собствениците на компанията обявиха, че планират да пуснат личните й вещи на търг с първоначална цена 100 000 британски лири.

Мадона е изключително притеснена и ужасена от факта, че точно в този момент съдържанието на писмата би могло да попречи на осиновяването на малайското дете Дейвид Банда (David Banda), за което с Гай Ричи (Guy Ritchie) се борят от месеци.

Адвокатите на Мадона работят денонощно по случая и заявиха, че евентуална продажба на писмата и снимките на певицата би било неправомерна намеса в личния й живот, както и нарушение на авторските права, предава информационния сайт contactmusic.com.
Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини