Слави и Росен Петров рискували сериозно в ”Стани богат

Слави Трифонов и Росен Петров рискуваха сериозна сума при историческото си гостуване в предаването "Стани богат" по "Нова телевизия".


Те не са използвали нито един от жокерите си до доста високо ниво в играта. "Шоуто с тяхното участие ще се излъчи в два последователни дни. Това са идващите понеделник и вторник", обясни водещият Ники Кънчев. Двамата продуценти-съдружници не са знаели някои от верните отговори, но са обсъждали детайлно въпросите и са стигнали до правилните решения по пътя на логиката. Част от въпросите, които са им се паднали са от областта на техниката и историята. Росен, не е имал проблеми с отговорите, касаещи събитията от миналото. Слави и Росен ще дарят спечелената от тях сума на дома за деца в град Мездра. Това не е първото им дарение за него. Целият екип на шоуто от дълго време подпомага финансово децата от този дом, като при последната инициатива Слави дари на дома 34 000 лв.


Вчера бе излъчено участието на фолк певиците Емилия и Вероника в "Стани богат". С щедрата помощ на Ники Кънчев те успяха да спечелят 10 000 лева за благородната кауза.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини