Телевизори Sony Bravia V4000 клас Full HD

Богатият асортимент на LCD телевизори Sony ще се попълни с три нови модела. На сайта на европейското подразделение на компанията се появи анонс на Bravia V4000, който има модификации с диагонал 40, 46 и 52 инча. Варианти с други размери на екрана ще се появят през втората половина на тази година. Тези, които търсят LCD телевизори Sony с по-малък диагонал на екрана и не желаят да отлагат покупката, могат да разгледат предложеният през този месец Bravia V4500.

Телевизорите Sony Bravia V4000 се отнасят към категорията Full HD 1080p, което означава, че поддържат разрешаваща до 1920x1080. Новите LCD панели са с подсветка с луминесцентни лампи с разширен спектър на излъчване и гарантират великолепни яркост и контраст. Коефициентът на динамичен контраст достига до 33000:1. Сърцето на тези телевизори е видео процесорът от второ поколение Bravia Engine 2, който позволява да се получи картина с високи рязкост, контраст и наситеност, като цветопредаването е качествено и с много нисък шум.

LCD телевизорите Sony Bravia V4000 използват технологията 24p True Cinema, която следи за коректното възпроизвеждане на филмите с честота 24 кадъра в секунда. В много райони се използват тунери, които могат да приемат цифрово съдържание с формат DVB-C/DVB-T. Функцията Bravia Sync дава възможност с помощта на едно дистанционно да се управляват всички компоненти на домашния кинотеатър.

Източник: kaldata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини