25 милиона лири за развод

След като плати 17 милиона лири при развода си с предишната съпруга, Фил Колинс може би трябваше да стане по-предпазлив в избора си на жена.
Сега 57-годишният певец и барабанист ще трябва да плати 25 милиона лири на третата си съпруга Orianne Cevey, за която е женен от 7 години, съобщи Daily Mail. Двойката е заедно повече от 12 години и имат две деца – Никълъс на 8 години и Матю на 4.

Втората си съпруга Джил Тавелман певецът заряза с писмо изпратено по факса. Общата сума, която Колинс до сега е изплатил на бившите си изгори е 42 милиона лири, почти една трета от състоянието му, което се изчислява на 140 милиона британски лири.

С изплащането на 25 милиона лири Колинс бие дори рекорда на Пол Макартни, който трябваше да се раздели с 24,3 милиона британски лири при развода си с Хедър Милс. С това Фил Колинс печели съревнованието за най-скъпоструващият развод във британския шоубизнес.

Фил Колинс се запозна с Orianne Cevey през 1994 година, когато тя беше само на 22 години и работеше като преводач. По това време 43 годишният певец все още беше женен.
Двойката се установи във Женева и чак след пет години узакониха връзката си с тридневна сватба струваща 300 000 британски лири.
Фил Колинс стана популярен след като се включи в състава на Дженезис, след това имаше доста успешна солова кариера. От първият си брак има двама сина, а от втория една дъщеря.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини