Модерното този сезон в 5 топ тенденции!

Несъмнено, едно е мястото, което диктува всички модни правила и световни тенденции. Рим, Париж, Милано, Лондон - всички големи световни модни центрове няма как да не се съобразят и послушат всичко онова, което се е случило и наложило в Меката на културата, изкуството и модата - шеметния Ню Йорк.

Седмицата на модата в Ню Йорк - може би най-мащабното модно събитие отново успя да ни изненада с няколко интересни и нестандартни решения. Вместо да анализираме колекциите на различните модни дизайнерски къщи, нека този път да се фокусиаме върху ТЕНДЕНЦИИТЕ. Така че, на вашето внимание предлагам петте главни тенденции, които се оформиха на Седмицата на модата в Ню Йорк 2008.

Пайети и блясък

Дори и да не е сред най-новите тендеции, все още стои на върха на модната класация за 2008. Колкото по-лъскаво - толкова по-добре! Но трябва да се убедите, че цветовете и формите са актуални за настоящия сезон. Злато, диаманти, туники от материи тип "рибешки люспи" - всичко това ще бъде свръх модерно цяла зима. Полите и роклите, обсипани с пайети са отново на върха и никой не би посмял да ги нарече "кичозни".

Смокинг стил

Не мога да не отбележа, че смокингите ни правят да изглеждаме така атрактивни! Няма нищо по-секси от готина мадама с тежък грим, облечена в смокинг - спомнете си Мадона във "Vogue" и думите са излишни. Смокингите притежават невероятна комбинация от сексуално излъчване и дръзко поведение. Саката са идеални в комбинация с поли и панталони тип "жокей".

Ръкави до лакътя

Тази тенденция е изключително практична. Помага за прикриването на доста недостатъци и в същото време ще ви помогне да изглеждате модерни, защото е наистина актуална. Роклите с полу - ръкави придават леко "кукленски" вид в добрия смисъл на думата. Супер атрактивни са и туниките с широко деколте и такива ръкави.

Кърпи и аксесоари са коса

Прекрасни новини! Кърпите и панделите за коса се завърнаха с пълна сила! Дизайнерите предлагат изключително разнообразие от тях през този сезон. Супер широкият шал, който служи като диадема определено ще властва през настоящите месеци. Освен модерен, той е и практичен - топли и предпазва ушите и главата от студа. Пандели, диадеми, "хипарски" копринени шалове, корделки - вие избирате.

Комбинезон

Хитът на сезон 2008/ 2009 определено е комбинезонът. Колкото по едноцветен и "работнически" - толкова по модерен! Невероятно е как тази дреха, използвана за работа в цехове и заводи се превърна в най-модерната тенденция за тази зима. Комбинира се с почти всичко - ботуши тип кубинки, кецове, шалове, шапки - бъдете екстраваганти и експериментирайте. Все пак, добре е да си купите стилизиран комбинезон, а не да измъкнете този на баща ви от 1971 г.

Това ни поднесе Ню Йорк. Бъдете смели и го наложете и тук.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини