Да спрем робуването на либерални шаблони, коментира Симеонов Ница

Европа трябва най-сетне да спре това робуване на либерални шаблони и да погледне сериозно на вътрешните си проблеми, каквито има във френското общество и същите тези, които откриваха гнилите ябълки в България, да си погледнат техните гнили ябълки.

Това коментира в кулоарите на парламента съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов по повод атентата  в Ница.

По думите му, тези трагични събития показват „грозното, уродливо лице на тероризма и на сбърканото служене на определена религия”.

Няма как да не отбележим, че западното общество е изключително неподготвено, сериозно сегрегирано”, коментира Симеонов. Той призова Европа да спре с тази “сбъркана политика на мултикултурализъм, либерализъм и на псевдодемокрация”.

Не съм сигурен, че ако бъдат преодолени военните конфликти в Близкия Изток, тези атентати ще спрат”, коментира патриотът.

Според него в случая не става въпрос за някакви изпратени и внедрени терористи. Във всички случаи, по правило, извършителите са френски граждани, от няколко поколения или пък такива, които са от бивши френски колонии, коментира атаките във Франция Симеонов.

По думите му, българското общество е доста толерантно и в доста по-висока степен е асоциирало, приобщи различните етноси. За България няма някаква пряка заплаха, смята Симеонов.

“Няма и такъв риск, какъвто има в западните държави, които години наред са провеждали една лицемерна, двулична политика по отношение на етносите в тях”, заключи той.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини