Георги Марков: Ангела Меркел съсипа Европа

„Има пряка връзка между „мигранската вълна” и терористичните актове. Справка – този във влак, който коли европейски граждани в Бавария. Този човек е ригестриран като бежанец в Унгария. Виновникът за тази работа се нарича Ангела Меркел. Тя съсипа Европа”, заяви в студиото на „Събуди се” бившият конституционен съдия Георги Марков.

По думите му спасението на Европа е идването на власт на крайно десни партии.

„Европейските народи, подобно на 1989 г., трябва да се разбунтуват и бунтът трябва да дойде не със секири, а с идването на власт на партии, които са с глави на раменете си. Няма цена здравето и живота на европейските граждани”, каза още бившият конституционен съдия.

„Няма кой друг да ни пази. Ние трябва да се пазим. Трябва да издигнем стени на границата с Гърция и Турция. Ще дойдат тези орди тук, ще вървят по бул. „Витоша”, ще дойдат на автогарата, ще вървят, ще изнасилват. Това не трябва да го допуснем. Ние сме суверенна държава, а суверенитетът няма цена”, добави Георги Марков.

Бойко Борисов е факир, успя да омотае 20 партии и да управлява, смята Марков. Той допълни по повод предстоящите избори за президент в България, че не се е родил обединител и българската нация не подлежи на обединение. Според него Красимир Каракачанов е сериозен политик, има правилно отношение към бежанската вълна, иска да запази Европа християнска.

Източник: http://www.24chasa.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини