В Академията на МВР стартира приемът на курсанти, студенти и докторанти за учебната 2017/2018

Академията на МВР публикува информация за условията за прием на курсанти, студенти и докторанти за обучение през 2017/2018. Специалностите, по които има възможност за кандидатстване за придобиване на образователно-квалификационни степени "бакалавър" и "магистър" в редовна и задочна форма на обучение, са седем. Сред тях са "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред", "Гранична полиция", "Защита на националната сигурност" и др.

Документи ще се приемат до 19 май в областните дирекции на полицията по местоживеене. Кандидатите за курсанти подлежат на специализиран подбор. В периода 22 май - 28 юни те ще се явяват по график пред експертна лекарска комисия за специализирано медицинско освидетелстване от Централната експертна лекарска комисия в Медицински институт - МВР. Проверките на физическата и психическата годност се провеждат по утвърден график.

Подробности за приема, датите за провеждане на специализирания подбор и резултатите от него, тестовете и класиранията се публикува на сайта на Академията на МВР.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини