Оспорван финал на турнира по волейбол от „Ученически игри 2017“, купата тръгна за Кърджали

    С изключително оспорван финал и отлична игра и на двата отбора-финалисти ще се запомни последната среща от турнира по волейбол за момчета 5-7 клас от „Ученически игри 2017“. Разград бе домакин на състезанието, мачовете се играха в спортна зала „Лудогорец“.
    До финала достигнаха тимовете на ОУ“П.Р.Славейков“-Кърджали и ОУ“Панайот Хитов“-Сливен. Срещата се игра в четири гейма, още първият бе точка за точка, спечели тимът от Кърджали, почти толкова трудно те взеха и втория гейм, третият бе за Сливен, четвъртият – за Кърджали, мачът завърши при резултат 3:1 гейма. Капитанът на победителите Георги Татаров бе обявен и за най-полезен състезател в турнира.

    „За много от вас има данни да станете достойни попълнения на мъжките отбори по волейбол в страната, продължавайте да тренирате, но и да усвоявате знания в училищата, където учите“ – обърна се към участниците по време на церемонията главният съдия Росен Стойков.
    Купата на победителите и златните медали бяха за момчетата от Кърджали. Със сребро се окичиха волейболистите от Сливен, бронзовите отличия спечелиха състезателите от ОУ“Иван Вазов“-Смолян, в класирането следват: СУ“Св.П.Хилендарски“-Дупница, ОУ“Акад. Даки Йорданов“ – Омуртаг, 16-то ОУ“Райко Жинзифов“-София, СУ“Д-р Петър Берон“-Червен бряг, ОУ“Добри Чинтулов“-Варна, ОУ“Св. Кл.Охридски“-Бяла Слатина, ОУ“Васил Левски“-Разград.

    Източник: http://dariknews.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини