SoftBank раздават безплатни iPhone 3G

Въпреки че и досега сме завиждали искрено на японците заради екзотичните високотехнологични мобилни устройства, които редовно се появяват само на техния пазар, сега имаме още един повод за завист - Японският оператор SoftBank Mobile стартира нова безпрецедентна кампания "iPhone for Everybody", предлагайки Apple iPhone 3G абсолютно безплатно, стига потребителите да сключат двегодишен договор с оператора.

Естествено, безсмислено е да пътувате до Япония само за тази цел - телефонът не е разблокиран, а офертата е достъпна само за хора с японско гражданство. Безплатната версия на iPhone 3G с 8GB вградена памет се предлага с избор между три тарифи - Basic, Premium и Student. 16GB версия на iPhone 3G няма да е напълно безплатна за японците - тя се предлага срещу $5 месечно, което при двегодишен договор означава към $120.

Основното обаче, с което SoftBank разчитат да привлекат новите клиенти, са драстично понижените тарифи за данни с iPhone - от $62 на $46 месечно. У нас така и не се намериха жертвоготовни оператори, които да договорят дистрибуцията и евентуално ексклузивни тарифи с Apple, така че и досега iPhone е достъпен у нас единствено по "втория начин" - разблокиран и малко на ръба на закона.
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини