Акценти в програмата на TV1000 през март

Джурасик парк - трилогия
От събота, 31 март, в 21:30
Древното минало ще нахлуе в настоящето този уикенд с една от най-внушителните и епични трилогии на всички времена:
"Джурасик парк",
"Изгубеният свят: Джурасик парк" и
"Джурасик парк III".

Зеленият път
Неделя, 4 март, в 21:30
Жанр: Криминален/ драма/ фентъзи
Режисьор: Франк Дарабонт
В ролите: Том Ханкс, Дейвид Морз, Бони Хънт, Майкъл Кларк Дънкан, Джеймс Кромуел
Оригинално заглавие: The Green Mile
Година: 1999
Държава: САЩ
През 1935 г. затворниците в щатския затвор в Студената планина наричат пътеката, по която минават осъдените на смърт "Зеленият път" заради зеления балатум, с който е облицован подът.
Пол Еджкомб е главният пазач на Зеления път, когато е задържан Джон Кофи - мъж, обвинен в садистичното убийство на две млади момичета.
Въпреки че е изключително едър мъж и въпреки убийствата, в които е обвинен, Кофи изглежда мил и внимателен човек, който прилича повече на невинно дете, отколкото на закоравял убиец. Скоро Еджкомб и двама от другите пазачи забелязват нещо странно - Кофи изглежда може чудодейно да изцелява другите затворници. Това кара пазачите да се питат що за човек е и възможно ли е да е извършил убийствата, за които е обвинен.

Линия на смъртта
Понеделник, 12 март, в 21:30
Жанр: Научна фантастика/ трилър
Режисьор: Джоел Шумахер
В ролите: Кийфър Съдърланд, Джулия Робъртс, Кевин Бейкън, Уилям Болдуин, Оливър Плат, Кимбърли Скот
Оригинално заглавие: Flatliners
Година: 1990
Държава: САЩ
Въпреки случайните си пропуски, "Линия на смъртта" е един от най-интригуващите и добре изградени свръхестествени трилъри на 90-те. Група от изключителни медицински студенти решава буквално да си играе с живота и смъртта. Те изпадат в доброволна кома, предизвиквайки по електронен път изпадането си в състояние, близко до смъртта, от което след това излизат в последния възможен момент.

Нещата стават много опасни, когато един от студентите се обсебва от идеята за истинска смърт и за пълно потапяне в живота след смъртта, преди да бъде съживен - ако изобщо може да бъде съживен.


Плачът на слънцето
Понеделник, 19 март, в 21:30
Жанр: Екшън/ драма/ трилър
Режисьор: Антоан Фукуа
В ролите: Брус Уилис, Моника Белучи, Коул Хаузър, Том Скерит, Джони Меснър
Оригинално заглавие: Tears of the Sun
Година: 2003
Държава: САЩ
Военният полковник Уотърс, офицер на "Военноморските тюлени", пътува до разкъсваната от гражданска война Нигерия, за да спаси американска лекарка.

Д-р Лена Кендрикс отказва да изостави бежанците, за които се грижи, и убеждава Уотърс и екипа му да ги придружат на опасен преход през джунглата до границата с Камерун. Когато се оказва, че са необяснимо и яростно преследвани от армия от бунтовници, те са напълно изненадани.

Тогава откриват, че сред бежанците е последният оцелял представител на семейството, управлявало страната, когото бунтовниците искат да убият на всяка цена. Уотърс и малкият му отряд трябва да преценят дали животът на един човек струва колкото техните и тези на бежанците, които трябва да защитят.


Внезапна смърт
Понеделник, 26 март, в 21:30
Жанр: Екшън/ криминален/ трилър
Режисьор: Питър Хаямс
В ролите: Жан-Клод Ван Дам, Пауърс Бут, Дориън Харуд, Кейт Макнайл
Оригинално заглавие: Sudden Death
Година: 1995
Държава: САЩ
Група терористи, ръководени от луд бивш агент на ЦРУ, превземат спортната арена по време на финалите за "Купа Стенли", задържайки вицепрезидента на САЩ за заложник и заплашвайки да взривят стадиона, ако не им бъде дадена немислимо голяма сума.

Бивш пожарникар (Жан Клод Ван Дам), чиято дъщеря също е отвлечена по време на хокейния мач, трябва да се изправи срещу страховете си и да действа светкавично, за да спаси дъщеря си и хилядите зрители преди терористите да осъществят смъртоносната си заплаха.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини