Как ще разпознаете сродната си душа, според зодията

Със словосъчетанието „наша сродна душа“ най-често описваме човек, който е идеален за нас в романтичен план. Сродна душа е нашата половинка, която не само ни обича и цени, но е и наш съмишленик, наше вдъхновение, наша движеща сила...

Вижте как можете да разпознаете човека, който би могъл да се окаже вашият идеален партньор и сродна душа, базирано на това, което за вашата зодия е най-важно да откриете в половинката си:

Овен

Човек, който да му бъде като „съучастник в престъпление“

Най-големият страх за представителя на зодия Овен е да не попадне на партньор, който да го дърпа назад или да го забавя по някакъв начин в житейски план. Овните са амбициозни и мечтаят за вълнуващ живот. Те не обичат да си стоят вкъщи, не са много ревниви или параноични. Тяхната идеална сродна душа ще е човек, който обича да пътува и има жажда да опитва нови, дори и по-рискови неща.

Телец

Някой, който го подкрепя на 100%

Телците традиционно не обичат промените и не вярват на нови хора. По ирония на съдбата, те всъщност предпочитат да са в сериозна връзка, именно защото тя им осигурява стабилен живот и уютна домашна среда. Те се нуждаят от партньор, който да ги глези, да ги прегръща и да се върти около тях, готов да посреща всяка тяхна прищявка. Тяхната идеална сродна душа е човек, който ще бъде тяхна опора в живота на 100%.

Близнаци

Някой, който да ги допълва

Близнаците са любопитни, страстни създания, които мразят отегчителните подробности, рутината и липсата на качествена комуникация в отношенията. Те се нуждаят от партньор, който да обича и цени позитивните им качества, но също така да ги критикува градивно и да ги мотивира да се развиват като личност. Тяхната идеална сродна душа е широко-скроен човек, който ги допълва, а не ги натоварва с капризи и изисквания.

Рак

Някой, който да го кара да се чувства безусловно обичан

Любовта е основната движеща сила в живота на представителя на зодия Рак. Това е неговата мотивация да върви напред. Обикновено хората от този знак се фокусират върху любовта към близките си, като карат роднините и приятелите си да се чувстват специални. Затова те се чувстват благословени, когато си намерят половинка, която да им връща реципрочно и безусловно грижите и любовта.

Лъв

Някой, който да го превърне в център на живота си

Представителите на зодия Лъв мечтаят да си намерят половинка, която да ги кара да се чувстват специални и да им се възхищава. За тях идеалната сродна душа е човек, който им е равен по интелект, добродетели и визия, но предпочита да седи в сянката им. Лъвовете искат всичко, което правят да бъде забелязано и оценено. Те искат партньорът им да се радва на техния успех, като той в никакъв случай не трябва да бъде ревнив.

Дева

Някой, който да цени нейните качества

Девите знаят, че не са особено забавни, но всъщност си се харесват такива каквито са. Те се нуждаят от партньор, който да цени техния здрав разум, упорития труд, който влагат във всяка една област от живота си, както и уменията им да планират и анализират всичко и то по най-добрия начин. Идеалната сродна душа за една истинска Дева е личност, която няма да има проблем с нейните педантичност, пресметливост и предвидливост.

Везни

Някой, който да обича приятелите му наистина

Представителите на Везни ценят много приятелите си и за тях е проблем, когато половинката им не желае да се впише в приятелския им кръг. Везните се нуждаят от партньор, който няма да ги ревнува от приятелите им или пък от социалната им среда. Тяхната идеална сродна душа е човек, който също като тях обича да бъде заобиколен от компания от близки приятели. Везните обичат да са част от голяма, забавна и щастлива общност от хора.

Скорпион

Някой, който винаги да е от неговия отбор

Истинските Скорпиони понякога имат грубо поведение, прикрити са, обичат да доминират и като цяло мразят уязвимите хора. Те имат нужда от партньор в живота, който да не обръща внимание на тяхната нужда от манипулации, от сложни игри и заплетени отношения. Тяхната идеална сродна душа е отворен човек, който да казва нещата ясно и честно и да не им позволява да се чувстват несигурни в любовта му. Той трябва винаги да е на тяхна страна.

Стрелец

Някой, който да го кара да се смее всеки ден

Истинският Стрелец измерва качеството на живота си според това дали има достатъчно много радост и смях в ежедневието си. Представителите на тази зодия имат нужда от положителни емоции, тъй като по рождение вярват, че животът трябва да бъде забавен. Те се нуждаят от партньор, който да се събужда сутрин щастлив, а не намусен. Някой, който да вижда чашата наполовина пълна и който да се наслаждава на тръпката от това, че е жив.

Козирог

Някой, който да споделя неговата ценностна система

Човекът Козирог има големи очаквания и иска да постигне много в живота си, което може да бъде изтощително за неговия партньор. Идеалната сродна душа на Козирога е човек, който да споделя неговата малко по-старомодна ценностна система и да харесва нещата, които той обича. Козирогът ще бъде щастлив, ако половинката му е амбициозна в кариерата си, но държи на семейството преди всичко.

Водолей

Някой, който да го стимулира и вълнува

Истинският Водолей цял живот усъвършенства своите знания и умения и то по един уникален начин. Хората от този знак не биха могли да бъдат с човек, който мисли и се държи твърде скучно и конвенционално. Тяхната идеална сродна душа е човек, който ги предизвиква и вълнува дори само с начина си на мислене. Водолеят трябва да има респект от половинката си, за да е истински щастлив във връзката си.

Риби

Някой, който го вдъхновява и мотивира

Рибите са артистични натури, които имат нужда от муза в живота си. Именно затова техният идеален партньор е човек, който ги вдъхновява по някакъв начин и който ги мотивира да предприемат действия, а не ги оставя да се носят по течението. Този човек трябва да им дава свободата, от която имат нужда, но в същото време да ги обича и подкрепя. Перфектната им половинка ще цени тяхната природа и няма да ги кара да се променят.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини