Малката Ева очаква нашата подкрепа, благотворителните изяви продължават

Поредна благотворителна изява в подкрепа на момиченцето от Асеновград, което се лекува от злокачествено заболяване (Сарком на Юинг), ще се състои днес. Участие ще вземат Здравко Мандаджиев, Татяна, Формация „Паскалев – Пловдив“, Николай Титеряков, Анастасия Баткова, Бонимир Бонев, Таня Маринова, Севджан Рамадан, Ивайло Гюров, Танцово шоу „Кабири“, Клуб за танцово изкуство "Везеница", Гайдарски състав „Родопчани“, Любомир Панайтов и Денс формация „Косара“. 

Входът в ресторант “Асеновец” е на цена 10 лева. Билети могат да се закупят от сватбена агенция "Фиона", Photo&video "Haber" (търговски център "Чая"), магази за цветя на ул. "Цар Иван Асен II" и детски магазин "Шани" на Главната.

Концертът е с начален час 19:00. 

Последната информация за 4-годишната Ева Чолакова е, че тя все още поддържа температура, дават й се антибиотици и й се вливат системи. Детето не яде, заради афти, които й причиняват болка. Има обещание от клиниката за първоначална оферта, затова събирането на средства за лечението продължава. Начините, по които можем да помогнем на Ева са няколко:

- чрез групата, в която се провеждат благотворителните онлайн търгове

- дарителска сметка: 
IBAN: BG04RZBB91551009829170 
BIC: RZBBCGSF 
Райфайзен банк, Асеновград 
Ева Евелин Чолакова

- PayPal: evelincholakov75@gmail.com
paypal.me/helpEva 

- Help Karma: helpkarma.com/help/helpeva

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини