Легендата Том Джоунс идва в Пловдив

Mалко артисти могат да се похвалят със забележителна над 50-годишна кариера, все по- успешна с течение на времето. Том Джоунс получава най-възторжени отзиви за работата по последните си албуми Long Lost Suitcase, Spirit In The Room и Praise & Blame, които затвърждават неговата световна популярност като изпълнител и творец. Критиците са единодушни в адмирациите си, както за творчеството му, така и за концертните му изпълнения на живо.

Том Джоунс е един от най-продуктивните артисти в света. Албумът от 1999 г. Reload продава 5 млн. копия и е един от най-търсените в дискографията му. Той умело експериментира с различни музикални стилове. Въпреки че е известен с хитове като Sexbomb, Kiss, It’s Not Unusual, Delilah, What’s New Pussycat, I’ll Never Fall In Love Again и If I Only Knew, в творчеството му преди всичко има изключителен рок и блус заряд. Певецът завладява хората по цялото земно кълбо със силата на гласа си и неповторимата си харизматичност.

В своя творчески път гениалният музикант е носител на много награди и признания:

- 2003 г. - награда BRIT за Изключителен принос към музикалната индустрия

- 2006 г. - удостоен е с рицарско звание от Нейно Величество Кралица Елизабет II

- 2007 г. - наградата Silver Clef Award за Цялостен принос

- 2009 г. - наградата Hitmakеr на Американската Зала на славата
- 2010 г. – наградата Music Industry Trust Award

Том Джоунс е безспорен идол на няколко поколения. За него няма музикални граници, жанрове и епохи.

Легендарният певец ще зарадва своите многобройни български фенове с уникален концерт в Античния театър в Пловдив на 24 юни 2019 г., съобщават от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Концертът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив.

Поради лимитирания капацитет на Античния театър в Пловдив, билетите за концерта са само 3 000 броя и ще бъдат на цени от 80 до 170 лева.

 

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини